Start Ekonomi Fastigheten Stadgar Historia Omgivning Kontakt Information

 

 Brf Atmosfären nr 1

Bostadsrättsföreningens stadgar - dina skyldigheter och rättigheter

Föreningens stadgar överensstämmer med de vanliga inom bostadsrättsföreningar och bifogas separat. I en bostadsrättsförening har föreningen ansvar för gemensamma utrymmen, medan du ansvarar för skötsel och underhåll av din lägenhet.

Bostadsrättsföreningens ekonomi är baserad på principen om självkostnad. Detta innebär att alla har möjligheter att påverka våra boendekostnader genom att väl vårda gemensamm egendom och motverka all form av skadegörelse. Anmäl omgående till styrelsen om du upptäcker något som behöver åtgärdas eller är av allmännt intresse för trivsel i boendet.

Givertvis kan det uppstå sådana situationer som gör det nödvändigt för styrelsen att utfärda särskilda bestämmelser i olika frågor. Som bostadsrättshavare och medlem är du skyldig att efterkomma styrelsens beslut. 

Om föreningen  kan du läsa vidare genom att klicka på länken nedan. Stadgarna är nedslagna i ett PDF-dokument. För att kunna läsa dokumentet krävs att du har Adobe Acrobate Reader installerat. Detta program kan du hämta hem här. Om du har problem att läsa detta kan du kontakta någon i styrelsen för mer information.

Ladda hem

Stadgarna uppdaterades 2005-01-01

 

 

 

Balkongutsikt över Nytorps gärde i Björkhagen och Kärrtorp

 
 
brfatmosfaren1.hemochfastighet.se
Brf Atmosfären nr 1 © 2020


Föreningen förvaltas av Nabo.
Klicka på logotypen till höger för att komma till hemsidan där du kan
logga in till föreningens Intranät och Styrelseverktyg
Nabo